maanantai 12. syyskuuta 2011

Kolmas päivä

Kolmas päivä alkoi Pallon viedessä Monan aamulla ulos, ja ruokkiessa tämän. Annamme Monalle ruuan 2 kertaa päivässä, aamupissan jälkeen ja illemmalla joskus 17-18 aikaan.

Olin varannut Monalle ajan trimmaajalle klo 13.30, ja valmistauduimme reissuun siten, että lähdimme liikkeelle jo klo 11 aikaan. Kävelin sen kanssa läheisimmälle koirapuistolle, n. 1,5km. Puisto oli onneksemme tyhjä, saimme totutella rauhassa puistoon ja siihen, ettei Mona ylipäätänsä ole hihnassa. Huolet olivat aiheettomia, tytsy ei kauas minusta lähde!


Pallo liittyi seuraamme siinä klo 13 aikaan, ja harjoiteltiin hetken luoksetuloa. Sitten Pallo kyyditsi meidät trimmaajalle, ja olimme ihan ajoissakin! Trimmauksen suoritti harjoittelija, kun "pää"trimmaajalla oli käsi paketissa. Harjoittelijanainen oli oikein mukava, ja olin etukäteen sopinut, että pääsen mukaan seuraamaan ns toimenpidettä. Mona pestiin proteiinipitoisella shamppoolla, sekä tökötillä, joka teki valkoisesta karvasta Oikeasti valkoisen. Pesu sujui moitteetta. Seisoin itse taustalla ja koitin pitää itseni rentona, ettei Mona ainakaan peilaisi minun jännitystäni.

Kuivaaja olikin jo vähän pelottavampi vehje, onneksi Monan karva kuivuu aika nopsaan. Sitten siirryttiin inhottavimpaan osioon, takkujen selvitykseen. Tassujen "takakarvat" olivat tosi takkuiset, ja mahakarvat myös. Mona antoi kuitenkin tehdä tämän, vaikkakin koitti vääntelehtiä irti :D Se osoittautui aika akrobaatiksi, pelkäsin yhdessä vaiheessa että vääntyy käpälät sijoiltaan.... Leikkauskaan ei Monaa miellyttänyt, ja osittain siksi lopputulos onkin vähän..eh, epätasainen. En huomannut sitä kuin vasta seuraavana päivänä kotona. Mona vääntyili ja kääntyili, ja nyt esim toinen "kulmakarva" on ihan erikokoinen :D mutta muuten karvan alta paljastui oikea kaunotar, korvat löytyiät ja kasvonpiirteet pääsivät paremmin esille! Lisäksi etujalkojen villahousuefektiä karsittiin myös, ja tassujen pohjakarvat saksittiin myös. Tulee aika iso homma opetella itse tekemään samat hommat, eh... Pesu, leikkuu ja kynsien leikkaus 58€. Pikkaisen kirpaisi.






Mutta on hän kaunis <3 Trimmaajan jälkeen siskoni tuli kylään, ja jäi pitämään Monalle seuraa siksi aikaan kun kävimme Pallon kanssa kaupassa.

Keli jatkuu sateisena, tämä neiti ei varmana pysy näin valkoisena kauaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti