lauantai 3. syyskuuta 2011

Sekalaisia tunteita ja ajatuksia

Mona on meille molemmille ensikoira, ja jänskättää kyllä vielä vaan enemmän! Itsellä on kokemusta kissoista ja freteistä, Pllä ei ole omia lemmikkejä koskaan ollut. Molemmat ollaan rauhallisia ja kotonaviihtyviä, ja koko sydämestä halutaan tarjota Monalle rakastava koti loppuelämäksi.

Mielenkiinnolla odotan millaiseksi persoonaksi Mona paljastuu. Frettien kanssa oppi suojaamaan irtaimmistoa kiitettävästi, ja puutarhauriopiskelijana mulla on huonekasveja asuntopullollaan. Osasta oon nyt luopunut, ja tehnyt tilaa Monalle, ja ns. poistanut houkutuksia, jos kasvit näyttäisivätkin herrrrrkullisilta. Onneksi ei ollut monia lattiakasveja, eikä myrkyllisiä huonekasveja löydy kuin yksi. Sen paikka on nyt korkeimman kirjahyllyn päällä :)

Varmaan pakahdun onnesta lentokentällä. Koiranhankinta on ollut pitkä prosessi, oon pienestä pitäen omaa koiraa halunnut, mutta vasta nyt on toive kypsynyt. Muutettiin vuosi sitten tilavaan kaksioon kaupungin laitamille, koulussa on molemmilla hyvin "rento" vaihe niin sanotusti. Parisuhde kukoistaa, 4v tulee täyteen pian.

Meillä oli kesällä hoitokoira, 4-5v kleinspitz, ja kun siitä piti luopua, jäi arkeen niin selkeä tyhjä tila. Koiranmentävä aukko. Yksinään en ole koskaan innostunut lenkkeilemään. Ei ollut ketään rapsutettavaa sohvalla. Oli niin kumman hiljaista. Vaikka jatkuvaa imurointia (karvaa) ja kleinspitzin vahtihaukkua kesämökillä (tai no aina ja kaikkialla) aamutunteina (kellonympäri) en niinkään jäänyt kaipaamaan..... noh ehkä vähän niitäkin :D

Vaikka viherpeukaloa löytyykin, ompelupeukalo mulla on aina ollut keskellä kämmentä. Yläasteen todistuksessa se on 6. Nyt viime vuosina oon siitä huolimatta lähtenyt kokeilemaan, kun sain isovanhemmilta vanhan ompelukoneen. Ikea-kankaista verhoja. Pari tyynyliinaa. Kesämökille verhot vähän hienommasta kankaasta. Joka projektissa teen aina hankalamman kautta ja kaikki mahdolliset virheet, mutta tähän mennessä lopputulos on aina ollut ainakin itselle OK :) Nyt hurautin vanhasta täkistä Monalle makuualustan. Isovanhemmilta sain vanhan petarin, ja sitä oon nyt sit leikellyt pienemmiksi palasiksi, ja sitten taas kursinut reunat kiinni ja siisteiksi.


Hankittuna on nyt vihdoin oikeankokeinen (S-M eikä L kuten aiemmin) panta, ja hihna samaa mallia ja kuviota. pannan tilasin unkarista asti. Vain löytääkseni sen turkulaisestakin liikkeestä. Mutta pari euroa säästin! Rogz Peach Pum -mallisto ja Floral tartan on kuvio. Sopivan tyttömäinen?



Pehmojakin on muutama. Laivalta ostin hau-haun champion wildlifepehmon,  missä ei ole täytettä mutta päästä ja mahasta löytyy muutama vinku:



Nyt täytyy vielä siivoilla langanpätkiä yms pois lattioilta....

1 kommentti:

  1. Täällä jo jännityksellä odotetaan että koska se saapuu! :)

    VastaaPoista